spirit masculin fabulos

Bergenbier a crescut vertiginos pentru ca a profitat din plin de „spiritul masculin fabulos” i-as spune; si, a inceput campania de vot pentru „Ziua barbatului”…
„Vrem sa ii convingem pe barbatii din intreaga tara ca a venit si vremea lor, oferindu-le, ca de fiecare data, o ocazie perfecta pentru a sarbatori cu prietenii” a declarat Liviu Irimia, director de marketing al Interbrew Romania, intr-un comunicat de presa.

Ceea ce nu cred ca au aflat inca cei de la Interbrew, pentru care wikipedia este probabil un site prea feminin pentru a fi vizualizat, este ca avem deja o zi a barbatilor in Romania, pe 9 martie in Oltenia si pe 1 martie in Moldova. Si nu doar noi avem aceasta zi, ci si alte tari indepartate de UE: India, Brazilia, Rusia…
In ce consta acest spirit?
-nu ne plac soacrele
-nu ne place sa cumparam flori
-pentru ca pe fete le doare capul
-pentru ca fetele conduc…
Si lista continua…

Ma gandeam…daca ar fi sa concureze brandul nostru de tara cu brandul Bergenbier … care ar forma tovarasilor din UE o imagine mai clara asupra noastra? Sau mergem in rand, fetele pe flancul spirit si barbatii pe flancul fabulos?

Reclame

One response to “spirit masculin fabulos

  1. Femeile si barbatii in aceeasi coloana. clar. nu e nevoie de flancuri.lasand de o parte si de alta a discutiei gustul fabulos al Bergenbier (berea mea favorita), campania pentru ziua barbatului ramane in ochii mei asemenea unui praf cu sclipici aruncat in ochii unei fetitze de 13 ani. kix!da. exista cateva replici sclipitoare in spotul pe care l-am auzit azi la radio. dar atat.se doreste o revolutie in mintea barbatului de sub fusta femeii. este o campanie pentru barbatii slabi. subiect de bere si glume pentru betivi.pacat de bere ca are un gust prea bun.Daca urmaresti campaniile trecute ale Bergenbier vei observa destule lucruri barbatesti. destul de barbatesti.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s