zboara …spiritul fabulos pe la noi cu gripa aviara

Sa ne intoarcem putin la un capitol care a facut furori: gripa aviara.

Spirite agitate, strazi blocate si spalate cu dezinfectant, campanii de incurajare a consumului de carne de pui. Aici doream sa ajung, la cele doua reclame si bannerele care transmiteau acelasi lucru „puiul gatit nu face rau”.
Campania se pare ca a avut un real succes: puiul s-a intors in farfuriile noastre cu mai multa inversunare decat inaintea rumorilor gripei aviare.

Interesant este cat de mult am invatat noi din spoturile in care copiii se joaca cu pasari moarte si un pui care vrea sa-si faca loc in capul unor doamne in varsta si este tratat cu dispret… Conform unor studii Omnibus realizate impreuna cu Mercury Researc, cei expusi campaniei stiau mai multe despre biosecuritatea fermelor decat fericitii plecati in acea perioada pe alte litoraluri…http://www.iqads.ro/stire_6625/ (comunicatul de presa)

Sa fi fost informatiile despre modalitatile de eradicare a gripei aviare sub forma unui mesaj subliminal? Sa fi ramas cu aceste date pe creier fara sa le fi intalnit vreodata?
Si daca da, ce altceva mai stiu fara sa fi auzit sau citit?
Cat de fabulos ar fi sa ne uitam la televizor si sa ne ramana imprimat in memorie „Managementul Marketingului” a lui Kotler?
Fabulos spirit sa tot ai….

Reclame

One response to “zboara …spiritul fabulos pe la noi cu gripa aviara

  1. As fi foarte fericit daca as putea sa mananc pui fara sa-i omor. Treaba asta cu informarea este insa o treaba de mantuiala: se ia un bucata buget pentru campanie de informare care trebuie vanturat prin toata tara. Cu ce-a ramas romanul dupa campania asta? Cu niste glume de cartier si cam atat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s